در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام

میخواستم بدونم مراحل حسابداری و دریافت کارمزد باجه های بیمه چگونه هست برای هر رشته چه میزان و چه گونه محاسبه میشود ؟

مالیات چگونه پرداخت میشودد؟

نحوه ورود و خروج و حضور در دفتر برعهده باجه دار هست یا زیر نظر شرکت نمایندگی؟
1 پاسخ
توسط (22,650 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص مشاوره در زمینه بیمه و قانون کار می باشد، سوالات مالیات و حسابداری خود را در سایت بیدبرگ - مشاوره مالیات و حسابداری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش مالیات و حسابداری
https://www.bidbarg.com/tax

همچنین، می توانید با انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور خود از طریق لینک زیر از تیم مشاوران بیدبرگ به تعداد نامحدود مشاوره تلفنی تخصصی دریافت کنید:
انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور>>