در شرکت بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام

اگر شخصی که دارای شرایط ایین نامه ۷۵ است از یک نمایندگی حقوقی بیمه ، شعبه فرعی بگیرد

کارمزد بیمه های صدوری شعبه فرعی چگونه و چند درصد محاسبه می‌شود؟

و ایا به حساب مسوول شعبه فرعی  واریز می‌شود یا به حساب نماینده حقوقی ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در آیین نامه 83 اسمی از شعبه فرعی و شعبه اصلی نمایندگی آورده نشده است. هر رشته بیمه ای درصد بخصوصی از کارمزد را دارد که طبق این آیین نامه محاسبه می شود.