در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام.

کارگر ما به صورت ساعتی قرارداد دارد و حقوق کمتری از اداره کار (البته بر اساس اداره کار و ساعات کارکرد)دریافت میکند. با این وجود قصد داریم مبلغ بیمه کامل یکماهه برای وی را پرداخت نماییم . آیا میزان کمتر بودن میزان حقوق وی از حقوق ماهیانه اداره کار در هنگام ثبت مشکلی در پرداخت بیمه کامل ماهیانه برای ما ایجاد نمیکند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

در هنگام تنظیم لیست بیمه امکان اعلام دستمزد کمتر از حداقل میسر نیست.