در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام

بازرس تامین اجتماعی مشخصات من وهمکارانم را ثبت کرد درصورتی که کارفرما برای ما بیمه رد نمیکرده حالا با وجود ارسال لیست توسط بازرس یک ماهه اما کارفرما فقط ۳ روز لیست رد کرده

دلیل اینکار چیه وچیکار باید انجام بدم ممنون خدا خیرتان بدهد.
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ با مدارک م مستنداتی که دال بر اشتغال شما میباشد باید به اداره کار جهت شکایت از کارفرما مراجعه نمایید