در پرداخت حق بیمه توسط (18,390 امتیاز)
با سلام

میخواستم راجع به پرداخت حق بیمه بصورت اختیاری اطلاعاتی داشته باشم
1 پاسخ
توسط (1,660 امتیاز)
با سلام اگر شخصی در کارگاهی کار کند نباید بیمه اختیاری انجام دهد چونکه عواقب زیادی دارد که به ضرر هم کارگر هم کارفرما میباشد مثلا اگر اتفاقی بوجود بیاد وتوان کار کردن از دست برود نمی تواند از کار افتادگی استفاده نمایید اما بیمه اختیاری 27%درصد و سه نوع اختیاری حرف ومشاغل داریم که 12%و14%و18%میباشد