در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

حق بیمه کارگرانم 17 ام ماه از طریق درگاه سایت خود سازمان تامین اجتماعی پرداخت کردم ولی با گذشت 18 روز و ورود به ماه بعدی ، پرداخت در سامانه سوابق ثبت نشده است و کارگران من از حمایت درمان محروم شده اند. کارگر به من مراجعه می کند و می گوید کارگزاری گفته حق بیمه مرا پرداخت نکردی، در صورتی که من 17 ماه پرداخت را انجام داده ام. چرا همچین مشکلی پیش می آید؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰  به شعبه مراجعه نمایید اگر حق بیمه واریز شده باشد ودر قسمت بازرسی مشکل نباشدلیست حق بیمه ریاضی فنی نشده است که بایستی ریاضی فنی شود