در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

از سال 1370 در یک شرکت مشغول به کار بوده و در سال 1384 از شرکت خارج شدم ... کارمند رسمی بودم و بیمه مستمر پرداخت می شده و از اینجانب نیز کسر شده است لازم به ذکر است که نیمی از این زمان اطلاعات به صورت دستی وارد میشده و هنوز سی دی و مکانیزه نبوده...

اخیرا برای جمع آوری سوابق مراجعه و مشاهده کردم در فاصله سالهای 70 تا 75 حدود سه ماه از سوابق اینجانب یا درج نشده و یا ناقص درج شده در حالی که من به صور ت مستمر و بدون هیچ وقفه ای مشغول به کار بودم ...

با مراجعه به بیمه ... اعلام شده به بیمه مربوط نیست .... با صحبت با کارخانه و شرکت مذکور با توجه به گذشت زمان تنها توانستم  کپی یک لیست بیمه قدیمی آن هم بدون مهر بیمه  را پیدا کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام

با توجه باینکه سوابق شما خلا بیمه ای دارد باید از طریق ادعای سابقه در شعبه تامین اجتماعی پیگیری نمایید و ادارات کار ورود نخواهند کرد و لیست حق بیمه بدون مهر کفایت نمی کند در صورتی که جهت همکاران شما در آن سال و ماه حق بیمه رد نشده باشد با توجه باینکه در آن زمان لیست حق بیمه دستی بوده احتمال دارد که در هنگانم ثبت و ساماندهی لیست حق بیمه از قلم افتاده یا مخدوش بوده باشد و شعبه باید از بایگانی راکد لیست شرکت را درخواست و ثبت نماید.

در صورتی که میتوانید اسناد مالی و یا دفاتر مالی یا برگه پرداخت آن دوره را که شرکت حق بیمه را پرداخت نموده یا دفاتر قانونی که حسابرسی شده باشد را نیز ارائه دهید. برای آشنایی با انواع اسناد و مدارک قابل ارائه به لینک زیر مراجعه نمایید.

https://www.tamin.ir/Circulars/Item/131?headercatid=120