در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام و عرض ارادت
من از سال 63 شروع به پرداخت حق بیمه کردم که دو سال در این بین دارای شغل آزاد بودم و حق بیمه رو کامل پرداخت نکردم و فقط در مقاطعی جهت مهر تامین اعتبار دفترچه ؛ لیست بیمه تهیه و ارسال کردم.

اخیرا و پس از جمع آوری سوابق و مراجعه به سایت سازمان تامین اجتماعی متوجه شدم که پرداخت حق بیمه بعضی ماههای سنوات گذشته در سیستم ثبت نشده است و از طرفی از آنجا که خودم مسئول مالی شرکتهای مزبور بودم ؛ اطمینان دارم که لیستهای بیمه ماه های مذکور ارسال شده است.

لذا سوال من این است که
اولا چطور میتوانم مورد را در سازمان به اثبات برسانم ( به شرکت مذکور و در نتیجه اسناد و مدارک مربوطه دسترسی ندارم )
دوم اینکه با توجه به شاغل بودنم امکان پیگیری و مراجعه به ادارات را ندارم ؛

 آیا میتوان به فردی وکالت پیگیری جمع آوری سوابق را داد یا خیر ؟ و اگر جواب مثبت است آیا شما فردی را میتوانید معرفی کنید
با تشکر - قورچیان
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

انتخاب وکیل حق شماست. اما اگر خودتان به شعب مورد نظر مراجعه نمایید بهتر است.

ممکن است در روند اتوماسیون و ثبت اطلاعات لیست های حق بیمه، دقت لازم صورت نگرفته و یا به دلیل مشابهت نام و نام خانوادگی ، این سوابق به شخص دیگری واگذار شده باشند.

شخصاً مراجعه و تقاضای روئت لیست های قدیمی قبا از مکانیزه را ارائه نمایید.

دلیل دیگر عدم ثبت اطلاعات سابقه شما، ممکن است تعویض شناسنامه و به تبع آن تغییر شماره مسلسل شناسنامه باشد که با مراجعه حضوری این مشکل حل می گردد.