در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام

من در سایت سوابق ثبت نام کردم ولی بعد از ثبت نام واسم پیامک اومد " برای فعالسازی با در دست داشتن مدارک هویتی به شعبه مراجعه کنید.". من به شعب مراجعه نکردم و الان که دوباره می خوام وارد سایت بشم بعد از اینکه از قسمت بازیابی گذرواژه، گذرواژه رو تغییر میدم مجدد گذرواژه جدید رو قبول نمی کنه و اجازه ورود نمی ده! بعد از تلاش برای ورود مجدد با گذرواژه جدید این پیغام رو میده "به دلیل عدم تطابق نام کاربری با گذرواژه امکان ورود به سیستم وجود ندارد."

1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)
سلام

بر روی گزینه "بازیابی گذرواژه" در همون صفجه ورود سایت سوابق بیمه کلیک کنید تا با گذرواژه (رمز عبور) جدید به سایت سوابق وارد بشید