در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام.

جهت اعتراض به سوابق ناموجود وارد سایت تامین اجتماعی شدم. ولی برای پر کردن فرم مورد نظر، لازم است که نام استان، شهر و شعبه را وارد کرد. ولی من نام شعبه ای که بیمه برای من رد میشده را نمیدانم. این سابقه مربوط به حدود 20 سال پیش است و احتمالاً نام شعبه هم عوض شده. در واقع محل کار من در جاده ملارد بود و نمی دانم مربوط به فردیس است یا ملارد. آن موقع اصلاً استان البرز وجود نداشت و نمی دانم جه استانی را باید انتخاب کنم.
1 پاسخ
توسط (1,660 امتیاز)
با سلام ملارد در حال حاضر جزو استان البرز میباشد یا نه شما می توانید هم ملارد وهم فردیس رو اعلام نمایید