در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

من در مدرسه غیرانتفاعی توسط کارفرما بیمه شدم ولی تمام پول بیمه که ماهیانه۷۸۵هزارتومان شده است را خودم پرداخت میکنم ولی از طرف مدرسه به بیمه پرداخت می شود و عیدی هم مطابق تمام کارکنان مدرسه که بیمه نیستند می گیرم آیا پاداش سنوات من توسط بیمه تامین اجتماعی باید پرداخت شود یا توسط کارفرما ؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام تامین اجتماعی تکلیفی بر پرداخت پاداش سنوات ندارد لذا پاداش سنوات شما باید توسط کارفرما پرداخت گردد