در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام

 بنده تعویض دوطرفه مفصل لگن کردم و کلیه شرایط ماده 75 بیمه تامین اجتماعی را هم دارم.
با توجه به اینکه این تعویض مفصل غیر ناشی از کار بوده و البته در معاینات بدو استخدام هم این مشکل وجود نداشته اطلاع دارم که فقط در صورتی میتوانم ازکارافتاده کلی شوم که در کمسیون درصد بالاتر از66 محاسبه گردد.

کلیه پزشکان معالج بنده عنوان کرده و گواهی کرده اند که از کارافتاده کلی هستم. با توجه به اینکه کتابچه تعیین درصد ازکارافتادگی اصلا در دسترس نیست بیمه هم دراختیار قرار نمیدهد و در هیچ سایتی هم موجود نیست سوال من این است که آیا وکلا به این درصدها اشراف دارند؟ و درصد این مورد که تعویض دوطرفه مفصل لگن می یباشد چقدر است؟

آیا بالاتر از66 درصد است؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ تعیین درصد از کارافتادگی یک مبحث تخصصی است که پزشکان متخصص با توجه به کتابچه ای که در اختیار دارند مشخص میکنند