در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام و خدا قوت

طبق اطلاعاتی که موفق شدم جمع بندی کنم از کار افتادگی کلی شامل چهار بخش می شود :
- حادثه غیر از کار
- حادثه در حین کار
- بیماری حرفه
- بیماری عادی
1- تا اونجایی که تونستم اطلاعات جمع آوری کنم فهمیدم که بیماری عادی و حادثه هایی که مربوط به کار نمی شن نسبت به سنوات پرداخت حق بیمه پرداخت میشن مبنای محاسبه طبق سنوات چگونه است ؟
2- کسانی که دارن خویش فرما پرداخت می کنن آیا دو پوشش حادثه حین کار و بیماری های حرفه بهشون تعلق میگیره یا این که نه ؟

3- کسی که بر مبنای از کارافتادگی اش بیماری عادی و حادثه بیرون از محیط کار بهشون تعلق میگیره و بر مبنای زمان بهشون پرداخت میشه آیا زمانی که دارن از کارافتادگی دریافت میکنن براشون سابقه رد میشه یا خیر ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

1. میزان مستمری ماهانه از کارافتادگی کلی ناشی از کار عبارت است از یک سی‌ام متوسط حقوق ماهانه بیمه شده ضرب‌در سنوات پرداخت حق بیمه به نحوی که از صد در صد متوسط حقوق ماهانه او بیشتر و از ٥٠ درصد حقوق ماهیانه او کمتر نباشد.( موضوع ماده 72 قانون تامین اجتماعی).

2.چنانچه بیمه شخص ، بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد بوده و وقوع حادثه ناشی از کار و شغلی که بواسطه آن بیمه شده است، رخ داده باشد، قابل پیگیری است.

3.شخص از کارافتاده کلی، مستمری بگیر است و دیگر سابقه داشتن و یا نداشتن اهمیت ندارد.