در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
بنده 46 سال سن دارم  - دارای حدود 19 سال سابقه بیمه- از 16 سال پیش تاکنون دارای بیماری برونشیت ریه بوده که در حال پیشرفت است و اکنون فقط دارای حدود 60 درصد قدرت ریه می باشم. همچنین حدود 7 سال است که مبتلا به بیماری قند می باشم و انسولین مصرف می کنم. آیا شرایط استفاده از بیمه از کار افتادگی را دارم
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اولا شرط اینکه شما بتوانید در کمیسیون کارافتادگی شرکت کنید این است که شرط ماده ۷۵را داشته باشید این شرط این است که میگوید از تاریخ شروع بیماری تا یکسال قبل سه ماه سابقه ومجدد از تاریخ شروع بیماری تا ده سال قبل یکسال سابقه باید داشته باشید که بتوانید در کمیسیون شرکت نمایید اما هیچ کارشناسی نمیتواند بگوید شما کارافتاده میشوید یانه بایستی با اراعه اسناد ومدارک به شعبه مربوطه که حق بیمه میپردازید مراجعه کنید که بعد از تکمیل مدارک به کمیسیون ارجاع شوید وبا تشخیص پزشکان کمیسیون درصد کارافتادگی برای شما مشخص میشود