در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من با ۱۳ سال سابقه کارکاه قبلی ۴ سال هم در کارکاه فعلی دریافت حقوقم با همکارم که سابقه قبلی ندارد و سابقه کارکاه فعلی ۴ سال است یکی میباشد و مدارک تحصیلی من و همکارم دیپلم میباشد ولی همکار  دیگری  با مدرک دیپلم که ۱۵ سال در همین کارکاه بوده پایه حقوقش ۵۰۰ بیشتر هستش ( ما نیروهای ارکان ثالث شرکت گاز ) هستیم
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام جهت دریافت مبلغ پایه سنواتی وفق  مصوبه شورای‌عالی کار در هر سال از طریق کارفرما با ایشان مذاکره نمایید