در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

بنده عضو هیات علمی پیمانی دانشگاه و بیمه شده تامین اجتماعی هستم. بتازگی متوجه شدم در ابتدا استخدام که در دانشکده ای در شهر بیرجند مشغول به کار بودم و بیمه بنده  با عنوان شغلی "عضو هیئت علمی" بوده اما بعد که محل کارم به دانشکده ای در کرج انتقال پیدا کرد بیمه بنده از دانشکده کرج، سه ماه اول با عنوان شغلی "استاد" رد شده و ازون به بعدش با عنوان شغلی "کارمند (۱) ". آیا این کار خلاف قانون است؟

آیا بنده به علت این عنوان شغلی نادرست متضرر خواهم بود؟

آیا در حق بیمه ها با عنواین شغلی مختلف تفاوت ایجاد میکند؟

در بازنشستگی تاثیر دارد؟
1 پاسخ
توسط (28,100 امتیاز)
عناوین شغلی شما تاثیری در بازنشستگی تامین اجتماعی ندارند، مگر اینکه در نحوه دریافت حقوق از دانشگاه و با توجه به آیین نامه داخلی دانشگاه تفاوت داشته باشد.

تاثیر عنوان شغلی برای مشاغل سخت و زیان آور می باشد که به شغل های شما تعلق نمی گیرد.

همچنین به شغل مدیر عامل هم بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد.