در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام..

من ازسال ۱۳۷۹ تا سال ۱۳۸۳ کارمند یکی ازدفاتر اسناد رسمی بوده ام ولی متاسفانه بیمه نشده ام..

حال باتوجه به اینکه قراردادی باسردفتر نداشته ام که کارکردن مرا در آن مکان ثابت کند ولی تنها مدرک من تمامی اسناد ودفاتر است که بخط اینجانب می باشد و سردفترهم گفته که اگر شما شکایت کنی من برای احقاق حقت بشما کمک میکنم ودریغی ندارم،،

حال باتوجه به این مسائل آیامن شانسی برای زنده کردن آن دوسال ونیم بیمه دارم یاخیر؟

پیشاپیش ازبذل عنایت ولطف شمابزرگواران کمال تشکر را دارم
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

طبق ماده 87 آیین دادرسی کار ، اثبات رابطه با کارگر است لذا شما میتوانید با جمع آوری مدارک و همچنین پرینت واریزی حقوق نسبت به طرح دعوا در مراجع حل اختلاف اداره کار و احقاق حق خود اقدام نمایید.