در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

همکارم به دلیل عدم دریافت حقوق به مدت 7 ماه به صورت مکتوب استعفا داده .

اگه فاصله بین روز استعفا دادنش تا زمان شکایت کردنش از کارفرما کمتر از 30 روز باشه، آیا تو روند رسیدگی به کارش تو دادگاه و یا به عبارتی تو مدت زمان رسیدن به حق و حقوقش تاثیری داره ؟

میخوام بدونم اگه مثلا بیشتر از 30 روز طول بکشه و بعد شکایت کنه، پرونده از حالت فورس ماژور خارج میشه و کارش بیشتر طول میکشه ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

مطالبه حقوق و مزایای ضمن ضمن و پایان کار شامل مرور زمان نمیشود و در هر زمان قابل مطالبه است