در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و ادب

من ۵۸سال دارم،و در یکی از کشورهای اروپایی زندگی میکنم.من هیچ بیمه ایی در ایران ندارم.برای بیمه عمر چه هزینه ای در سال بهتر است بپردازم.

بعهد از چه مدت متوانم بازخرید یا بازنشت کنم .حداقل برای سرمایگداری چقدر است.

لطفان در این زمینه مرا راهنمایی بفرمایید .

سپاس گزارم
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

ضمن تشکر از اینکه بیدبرگ را بعنوان امین خود انتخاب فرمودین و بابت آینده خودتون تصمیم گیری می فرمائید.

برای ثبت بهترین بیمه نامه که شامل حقوق بازنشستگی و پوششهای عالی باشه در حال حاضر بیمه زندگی خاورمیانه بیمه ای فوق العاده میباشد.

با افتخار شما از الآن تا سن ۸۶ سالگی میتونین این بیمه نامه بینظیر رو با مشاوره رایگان بنده انجام بدین و از پوش های فوق العاده و حقوق بازنشستگی آن استفاده بفرمایین.

ضمن اینکه میتونین از راه دور نیز بیمه نامه خود را بصورت آنلاین و بدون نیاز به حضور فیزیکی ثبت نام نمایید.

بهترین حق بیمه برای شما با توجه به سن تون و مدت کمی که برای دریافت حقوق دارین ماهانه ۱میلیون تومان هست و در صورتیکه توانایی مالی تون اجازه بده پیشنهاد میکنم بین ۵ تا ۵۰ میلیون تومان هم بصورت سپرده گذاری در ابتدای قرارداد بر روی بیمه نامه ثبت بفرمایین.

ما برای شما بیمه نامه ای طراحی میکنیم که با پرداخت ۱۳ سال حق بیمه تا ۱۵ سال حقوقی عالی و فوق العاده دریافت کنین.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.