در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
سلام من حدودا 12 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم که تقریبا 9 سال اون اجباری و سه سال آخر اون که هنوزم ادامه داره اختیاری بوده حالا سوال من اینه که اگه بیمه رو قطع کنم آیا در سن 60 سالگی مستمری بمن تعلق میگیره و چقدر میگیره و اگه بخام مجددا در اواخر 60 سالگی دوباره شروع به بیمه شدن اختیاری کنم باید از چند سال مونده به سن 60 سالگی شروع کنم.و یه سوال دیگه اینکه اگه بین اون 9 سال بیمه اجباری و این سه سال اختیاری فاصله ای مثلا دو سال ایجاد شده باشه رو میتونم پرداخت کنم وپرکنم؟ممنون و عرض پوزش از طولانی شدن سوال
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

امکان واریز حق بیمه سنوات خلا بیمه ای امکان پذیر نمیباشد در مورد بازنشستگی با 60 سال سن به استحضار میرساند هر چقدر سوابق شما بیشتر باشد مستمری دریافتی شما نیز بیشتر خواهد شد و چنانچه سوابق شما 20 سال شود وفق ماده 111 قانون تامین اجتماعی حداقل دستمزد سال بازنشستگی را دریافت خواهید کرد ولی اگر کمتر باشد مثلا 19 سال ، میانگین دستمزد دو سال آخر در 19 ضرب و تقسیم بر 30 میشود یعنی شما 19 روز مستمری دریافت خواهید کرد لذا بهتر است بیمه پردازی خودتان را ادامه دهید.