در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
من الان 31 سال دارم با 7 سال سابقه بیمه می خواهم 3 سال دیگر حق بیمه پرداخت کنم  سابقه ام 10 سال بشه و بیمه ام را قطع کنم چون هر سال گرون تر میشه آیا وقتی به 60 سالگی رسیدم باز هم بازنشسته میشوم و میزان دریافتی من چگونه خواهد بود
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام فعلا که بخشنامه ۶۰سال سن با ده سال وجود دارد اما اینکه تا ۳۰سال دیگر تغییری نکند به همین شرایط باشد اما حقوق شما خیلی پایین میباشد چونکه میانگین دو سال آخر رو حساب میکنن و سی سال دیگر این مبلغ بسیار ناچیز است