در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت اساتید محترم

بنده از سال 70 تا مرداد 94 شاغل در دستگاه دولتی بودم و بیمه اجباری داشتم و خودم را بازخرید کردم از ابتدای شهریور 94 نیز خودم را بلافاصله بیمه اختیاری نمودم و در حال حاضر و در مجموع با احتساب سوابق خدمت سربازی (طبق ماده 95)27 سال سابقه پرداخت بیمه دارم. با محاسبات خودم در پایان دیماه 1400 سابقه ام 30 سال را پر میکند ولی از لحاظ سنی میشم 49 سال و چند ماه لطفا راهنمایی کنید که آیا تا سنم کامل 50 سال بشه باید بیمه بپردازم؟

شهریور 1401 سنم 50 سال تمام میشود آیا چند ماه اضافه پرداخت بیمه مازاد از سی سال در احتساب حقوق بازنشستگی تاثیر دارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

مازاد واریز حق بیمه تا احراز شرایط بازنشستگی بر میزان مستمری دریافتی شما تاثیر خواهد گذاشت مشروط باینکه از 35 سال بیشتر نباشد لذا شما اگر با 50 سال سن و 31 سال سابقه درخواست نمایید 31 روز مستمری دریافت می نمایید به عبارتی میانگین دستمزد دو سال آخر شما در 31 ضرب و بر 30 تقسیم میگردد.