در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

دختر من در یک شرکت به عنوان حسابدار مشغول به کار شد و کارفرما قرار شد بیمه بکند و متاسفانه یکسال و چند ماهی گذشت و خبری از بیمه نشد و پافشاری زیاد متوجه شدیم بیمه خودش توسط کارگاه پسرش  که فعالیت میکند بیمه شده

و فرزند من حتی اداره بیمه رفت و جریان رو گفت و حتی برای اینکه سابقه بیمه  رد بشه  درخواست خود اختیاریی کرد موافقت نکردن و کارفرما دید که تو تنگنا قرار گرفته دختر مرا پس از یکسال و چند ماه بیرون کرد و هیچ سابقه هم رد نشد  و اطلاع دارم که مالیاتی هم پرداخت نکرده .

میخواستم بدونم ایا راهی هست که این مدت کارکرد دخترم روجزو سابقه کاری مجاسبه بشود .

با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

با سلام

بله در صورت داشتن مدارک دال بر کارکرد در شرکت مورد نظر ( مانند قرارداد یا پرینت بانکی واریز حقوق ) میتوانید در اداره کار محل انجام خدمت طرح دعوی نمائید.