در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (580 امتیاز)
سلام

بعضا مشاهده شده برخی از کارفرمایان به دلایلی مثل اموزشی یا کاراموزی حقوق کمتر از اداره کار می دهند،
مثلا من خودم چند ماهی در کارگاهی مشغول کار بودم کارفرما می گوید سه ماه اول دوره اموزشی تو بوده و بنابراین شامل حقوق کار نمی شوی
و در ماه بعد نیز وارد دوره کاراموزی می شوی که باز هم شامل حقوق کار نیست
و یا در جایی دیگر کارفرما می گوید تو حدود یک سالی وردست اوستا کار هستی و تا زمانی که وردست هستی شامل حقوق اداره کار نمی شوی.
می خواستم بدانم ایا کارفرما می تواند به بهانه هایی مثل دوره اموزشی، کاراموزی ، وردستی ، و.....از پرداخت حداقل حقوق سرباز زند.
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

کارفرما باستناد تبصره ماده ۴۱ قانون کار به هیچ کارگری که برابر ساعت عادی قانون کار اشتغال دارد به بهانه دوره کار اموزی  یا دوره اموزشی  و... نمی تواند  کمتر از حداقل دستمزد شورای عالی کار تعیین در همان سال بدهد