در دیوان عدالت اداری توسط (160 امتیاز)
سلام

.دردیوان دو نوع رسیدگی وجود دارد :۱-درمورد رسیدگی شکلی و رسیدگی ماهوی دیوان توضیحاتی ارائه بدیدکه چه تفاوتی باهمدیگه دارند؟
۲-ایارسیدگی شکلی دیوان بهتر میباشد یا رسیدگی ماهوی جهت اینکه دادنامه قطعی تشخیص یاحل اختلاف کاردر شعبه همعرض نقض شده باشد و اینبار رای به نفع کارگر صادر شود؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

رسیدگی ماهوی ورود به ماهیت پرونده و رسیدگی شکلی منظور بررسی موارد و موضوعات آیین دادرسی میباشد