در بیمه بیکاری توسط (160 امتیاز)
استدعادارم کمکم کنید.

اداره کاربعدازاخراجم ازشرکتی که تاریخ۱اذر۹۸بود من روبه بیمه بیکاری معرفی کردوفرستادبه دفترپیشخوان تاپرونده بیمه بیکاری تشکیل بدم.

نماینده واحدکاروتامین اجتماعی هردوبه دلیل بیمه پردازی مشاغل ازادبابیمه بیکاری مخالفت کردندودرپرونده نوشتندکه مشاغل ازادجزء اشتغال محسوب میشود

ودفترپیشخوان بامن تماس گرفت وپرونده روبه من عودت داد.

باتوجه به اینکه بنده بیکارهستم ومادرم ازحساب بانکی خودش حق بیمه های مشاغل ازادمن رو واریزکرده

ایابااخذپرینت ازحساب بانکی مادرم میتوانم این رواثبات کنم که بنده درزمان اشتغال درشرکت توسط کارفرمابیمه اجباری نشدم (که البته در رای اداره کاران ایام بیمه اجباری نوشته شده است)

وبنده ازتاریخ اخراج بیکاربوده تابه الان وازتاریخ اخراج تابه امروزمادرم باحساب بانکی خودش حق بیمه مشاغل ازاد12درصدمن روپرداخت میکرده؟

باتوجه به اینکه سازمان تامین اجتماعی واداره کارسختگیرهستندلطفاکمکم کنیدبه مشکل بزرگی برخوردکردم.
2 پاسخ
توسط (380 امتیاز)
سلام .با توجه به این مهم که حق بیمه شما از محل دیگری واریز شده امکان اثبات ایام بیکاری شما نیست.
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

پرداخت هرگونه بیمه همزمان با دریافت مستمری بیمه بیکاری موجب قطع آن خواهد شد. ولی بهتر است با بازرسی تامین اجتماعی مبنی بر بیکاری و عدم اطلاع از پرداخت حق بیممه اختیاری توسط مادر صحبت کنید یا در دیوان عدالت اداری شکایت کنید.