در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب

متاسفانه پس از چند سال کار کردن در یک شرکت بدلیل اتمام کار در یکم فروردین 99 کارفرما درخواست تسویه حساب با بنده و همکارانم داشتند.

ولی به ما قول دادند که مهر دوباره کار شروع شود و جذبمان کنند.

اما همزمان هم کارفرما قول کمک در جهت بیمه بیکاری دادند و نامه عدم نیاز به من دادند .

من در وبسایت اداره کار  بدلیل شیوع کرونا همراه با 14 نفر بیکار شده از همکارانم اواخر اسفند 98 ثبت نام کردیم.

متاسفانه یکم تیر99 بمقدار 1100 میلیون  تومان بحسابمان واریز کردند در صورتی که حقوق سابق ما 5 میلیون تومان بود .

پس از اطلاع از واریزی به اداره کار بصورت حضوری مراجعه کرده و علت را جویا شدیم به ما گفتند که این مقدار جهت دو ماه است و شما را با کروناییهای بیماری شده جمع بستند و پرداخت کردند و بخشنامه جدید که بیاید شما دوباره درخواست بازگشت به کار کنید .

اگر شما را نخواستند و درخواست برگشت به شرکت دادند دوباره باید پرونده جدید باز کنید.

از دید بنده و دوستان به نظر میرسد اداره کار از فرصت استفاده کرده و بدلیل شیوع کرونا متاسفانه حقوق بیکاری را انچه شامل حال ماست نمیخواهد پرداخت کند.

نظر بنده و دوستان این بوده است که باید از اداره کار به دیوان عدالت اداری شکایت کرد. چون چندین ماه دوباره باید برای پروسه بخشنامه جدید درگیر شد و همچنین دو ماه را هم به راحتی با مبلغ 550 هزار تومان پرداخت کرده و  اداره کار حقوق واقعی بیکاری را از ما دریغ کرده است .

و به قول معروف " سر و تهش را هم اورده است .

آیا به نظر شما طرح شکایت کار درستی است؟

و اگر درست است از کجا نامه و طرح شکایت را دریافت کنیم ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

در حال حاضر امکان طرح شکایت در دیوان عدالت اداری در خصوص بیمه بیکاری کرونا وجود ندارد.

شما میتوانید با در دست داشتن مدارک مربوطه به اداره کاریابی محل کار خود مراجعه کرده و موضوع را حضورا مطرح و بررسی نمائید.