در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

سلام

  1.  بنده درخواست بازگشت به کار به سبب اخراج غیر قانونی و‌همچنین تسویه تا تاریخ اخراج را داشتم، در حکم نهایی (دومین جلسه اعتراض اداره کار) تنها حکم به تسویه داده شد. الان می توانم حکم تسویه را اجرا کنم و سپس جهت بازگشت به کار و اعاده حیثیت به سبب تهمت کذبی که  کارفرما در این روند به بنده وارد کرده، به دیوان عدالت شکایت کنم؟
  2. اگر بله، باید کدام مدارک را از اداره کار بگیرم و به دیوان ببرم؟ ایا اداره کار همکاری لازم را میکند؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام ادعای شما برای اعاده حیثیت باید در دادگاه عمومی انجام گیرد به دیوان عدالت اداری ارتباطی ندارد اما اگر نسبت به رای اداره کار اعتراض دارید میتوان به دیوان عدالت اداری شکایت نمود