در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

سلام

در شرکتی حدود ۱ سال مشغول بکار هستم،بیمه رد شده ، قرارداد بستن اما  نسخه کارگر را ندادند .

برگه ورود خروج ندادن .

کلیه حقوق ها و عیدی و سنوات سال پیش مرتب واریز شده اما از حساب شخصی که رابطه ای با شرکت ندارد .

چطور رابطه کارگر کارفرماییی را اثبات کنم برای دریافت عیدی و سنوات امسال؟

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

شما میتوانید با ارائه لیست بیمه به هیأت های حل اختلاف اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی ، رابطه کارگری خود با کارفرما را احراز نمائید.

ضمناً میتوانید در جلسه هیأت تشخیص مستند به ماده 89 آیین دادرسی کار تقاضای بازرسی و تحقیق نمایئد.