در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده یکسال در مغازه کار کردم نه قرارداد داشتم نه بیمه ، الان از کارفرما برای حق بیمه شکایت کردم ، پرینت حساب خدم ک کارفرما به حسابم کمو زیاد و نامنظم پول میریخته حالا برای خرید یا حقوق دارم ک از کارت خود کارفرما و زنش هست ... این مدرک اثبات من میشه یا خیر...؟
2 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ، با ستناد ماده ۸۷ ایین دادرسی کار اثبات سابقه کار و میزان بالاتر از حداقل حقوق کار به عهده کارگر واثبات عدم شمول قانون کار وپرداخت حقوق ومزایای حین ومایان کار به عهده کارفرما می باشد وبا توجه اینکه قانون کار قرارداد کار شفاهی را معتبر تشخیص داده است شما باید براساس مدارک ومستندات قانونی  سابقه کار خود را اثبات نماید .موفق باشید