در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و احترام

در مورد بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی سوال داشتم که خدای نکرده بعد از فوت بازنشسته غرامت فوت به چه کسی تعلق میگیرد و ایا در قید حیات ایشان میشه فرم پرداخت خسارت به یک شخص خاصی قرار داد که بعد از فوت فقط به این شخص تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ،درود بر شما،وقت بخیر.

غرامت فوت هر بیمه شده ای به ۲صورت قابل پرداخت میباشد:

۱_بیمه شده(بازنشسته) برای خود ذینفع(ذینفعانی) تعیین و میزان درصد متعلق به هر یک را (قبل از فوت خود) تعیین نماید.

۲_در صورت عدم تعیین ذینفع برای بیمه شده،میبایست کلیه وراث قانونی متوفی به دادگاه صالحه شکایت و تقاضای رسیدگی و تعیین میزان دیه(بر حسب طبقه و جنسیت وراث) را بنمایند.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،حرفه ای و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام