در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
اگر فرزندی پدرشو بیمه عمر کرده بعد از مرگ پدر به بقیه فرزندان پدر نیز ارث میرسد ؟
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

پرداخت اندوخته و سرمایه بیمه نامه به ذینفع بیمه نامه یا وراث قانونی تعلق می گیرد.

در صورتی که ذینفع تعیین شده باشد، کار به وراث قانونی نمی رسد.

پاسخ پرسش شما این است: بستگی دارد که ذینفع بیمه نامه تعیین شده یا نه. اگر دینفع تعیین شده که طبیعی است که سرمایه و اندوخته بیمهنامه بر اساس اولویت های تعیین شده پرداخت می شود.

اگر ذینفع مشخص نباشد، تابع قانون ارث و بر اساس سهم الارث وراث قانونی پرداخت می شود.