در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض احترام.

برادر بنده به رحمت خدا رفته اند و پزشكي قانوني علت فوت را نامشخص اعلام كرده و اعلام علت دقيق فوت را به تعيين نتايج كالبد شكافي كه تا سه ماه به طول مي انجامد موكول كرده است. شركت بيمه هم به دليل آنكه در گواهي فوت، علت فوت ايشان نامعلوم است از پرداخت بيمه عمر ايشان امتناع مي كند. مي خواستم بدونم در چه شرايطي شركت بيمه ممكن است بيمه عمر ايشان را پرداخت نكند و چه راهكار قانوني براي ورثه جهت اخذ بيمه عمر ايشان وجود دارد؟

با سپاس فراوان از راهنمائي شما.
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و عرض تسلیت و همدردی ...
اول اینکه با توجه پرداخت سرمایه فوت در بیمه های عمر به دو صورت 1- سرمایه فوت طبیعی 2- سرمایه فوت حادثه صورت میگیرد لذا قبل از تشخیص علت دقیق فوت نمیتوان میزان سرمایه پرداختی را تعیین کرد.
دوم اینکه در بیمه های عمر برخی استثنائات مانند : خودکشی و یا اقدام به آن - صدمات بدنی عمدی به خود - ارتکاب بیمه شده به اعمال مجرمانه - فوت بیمه شده بعلت حادثه عمدی از طرف ذینفع و ...... وجود دارد که این موارد همگی توسط پزشکی قانونی و پس از معاینه یا کالبدشکافی جسد امکان پذیر خواهد بود. لکن بیمه گر نمیتواند قبل از مشخص شدن علت اصلی فوت خسارتی را به ذینعان بیمه نامه بپردازد.
لذا تنها راهکار قانونی اعلام نظر نهایی پزشکی قانونی پس ازبررسی نتایج کالبدشکافی است.