در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
سلام

اگر امکان دارد آدرس و تلفن کانون  بازنشستگان تامین احتماعی در تهران را اعلام بفرمائید.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

 کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی تهران

آدرس:خیابان انقلاب- بعد از چهارراه ولیعصر - جنب پارک دانشجو - خیابان رازی - کوچه شیرزاد - پلاک 11
تلفن تماس:66727329 ( مشاهده  کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی تهران آدرس  بر روی نقشهhttps://goo.gl/maps/N7RZZ7cc6CS2 )

کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی

آدرس:میدان ازادی - خیابان ازادی - بعد از چهارراه بهبودی - جنب سازمان تامین اجتماعی- کوچه وزارت کار - ساختمان کانون عالی