در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام من حدود 24 سال سابقه کار دارم ...با شروع کرونا فروردین و ادریبهشت سال 99 شرکت تعطیل شد

پایان قرار داد من تا 31 اردیبشهت بود

و الان با باز شدن شرکت در اول خرداد  از قرار داد بستن با اینجانب خودداری کردند و گفتند برو از بیمه بیکاری استفاده کن .من به اداره کار گزارش دادم

انها گفتند چون قبلا در سامانه ثبت نام کرده اید و حساب بانکی خودرا ثبت کرده اید ..بروید موقع دریافت حقوق بیمه بیکاری. مدارک مورد نیاز را بیارید و ثبت نام کنید.

ایا با وجود این صحبت ها مشکلی در ثبت نام در بیمه بیکاری عادی وجود ندارد(یعنی به دلیل کرونا  نباشه )؟

یا باید دوباره ثبت نام کنم؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه مقرری بیمه بیکاری شما به دلیل کرونا برقرار شده ومی خواهید همچنان بدلیل عدم موافقت کارفرما با برگشت بکار شما ادامه پیدا کند پرونده شما مستلزم طرح در کمیته بیمه بیکاری واحراز بیکاری غیر ارادی شما می باشد.