در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (140 امتیاز)
با سلام و احترام

من 4 ماه در شرکتی کار کردم و الان استعفا دادم 2 ماه فروردین و اردیبهشت 99 را بیمه را رد نکردن توی این دوماه گفتند اضافه حقوق را باید به حساب شخص دیگری برگدانیم

آیا می شود شکایت کرد برای بیمه حقوق و سنوات؟ چه مدارکی باید ارایه بدهیم؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

باستناد ماده ۱۵۷ قانون کار در صورت عدم سازش  با کارفرما شما می توانید از طریق هیاتهای تشخیص در اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل در مورد حق سنوات خدمت وتادیه حق بیمه به تامین اجتماعی وسایر مطالبات قانونی ب علیه کارفرما اقامه دعوی نماید .