در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید جهت فراهم آوردن امکان برای هموطنان جهت حل برخی از مشکلات در زمینه کار:

بنده در یک شرکت تحت نظارت بانک به مدت 32/5 ماه نزدیک به سه سال کار کردم.که 3.5 ماه از این مدت در اول شروع بکار بیمه منو پرداخت نکرد.

بعد از اونهم. چون بصورت شیفتی کار میکردم 240 ساعت شیفتکار ماهانه که تلفیق شب و روز میبود در این شرکت در طبقه منفی 2 کار کردم که از تاریخ 11/2/95 تا 1/4/96  تونستم تایم شیت رو از سیستم بگیرم اما احتمال تایید بوسیله حراست بانک بدلیل اینکه شرکت زیرنظر بانک هست وجود ندارد و بنده بدلیل نداشتن قرار داد از 1/1/96 تا 1/4/96 کار رو در تاریخ 1/4/96 ترک کردم

 اما اینم بگم برگ قرارداد ما طوری هستش که فقط طرفین امضا میکنن آیا فقط امضای طرفین معتبر هست یا نیاز به آیتمهای دیگه داره؟

یا اینکه بخاطر عدم داشتن درخواست استعفا به شرکت یکماه قبل ترک کار به بنده سنوات تعلق میگیره؟

با توجه به اینکه درماده2 قرارداد قید شده است (چنانچه به هر دلیلی کار پس از اتمام قرارداد ادامه یابدشاغل مکلف است کار را به اتمام رسانده و به منزله تمدید قرارداد نمیباشد و ارایه مکتوب طرفین برای تجدید قرارداد ضروری میباشد.) حال با توجه به موارد ذکر شده و اینکه احتمالا کارفرما اقدام به تهیه برگ قرارداد یکطرفه بنفع خود کند و اینکه  قرارداد این شرکت فقط امضای طرفین را دارد و در پایان قرارداد هم جمله (طرفین قرارداد با علم و اطلاع از مندرجات قرارداد مبادرت به امضا این قرارداد مینمایند و هیچ یک از طرفین نمیتوانند بعدأ ادعایی مبنی بر عدم اطلاع از مفاد قرار داد را اعلام نمایند) به نظر شما بنده با مدارکی که دارم میتوانم حق و حقوق خود را ازطریق اداره کار بگیرم؟

با تشکر فراوان از پاسخگوییتان. موفق باشید.
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام شما میتوانید به اداره کار مراجعه ودادخواست تنظیم ودرخواست اعمال ماده ۱۴۸قانون کار نمایید وبیمه معوقه را طلب نمایید وبابت حق وحقوق وسنوات هیچ منع قانونی وجود ندارد ومیتوانید تمام حق وحقوق معوقه خودرا دریافت نمایید..ایمانی