در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
آیا پرداخت بیمه بر اساس حداقل حقوق به جای حقوق واقعی دریافتی (که بیشتر است) با توافق کارمند و کارفرما قانونی است و سازمان تامین اجتماعی اگر متوجه بشود تبعاتی دارد؟

سوال دوم اینکه در صورتی که در فهرست ارسالی برای مالیات مبلغ واقعی حقوق رد می شود و پرداخت می شود، آیا مشکلی بابت بیمه پیش می آید؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

در خصوص سوال اول به اطلاع میرساند که چنین توافقی با کارمند خلاف قانون کار و تأمین اجتماعی میباشد و کارمند میتواند در آینده بابت ما به التفاوت حق بیمه علیه کارفرما طرح دعوی نماید.
ضناً با توجه به ماده 36 قانون تامین اجتماعی کارفرما مسئول  پرداخت حق بیمه سهم خود و بیمه شده به سازمان می باشد و مکلف است در موقع پرداخت مزد یا حقوق و مزایا سهم بیمه شده را کسر نموده و سهم خود را بر آن افزوده به سازمان تادیه نماید  در صورتی که کارفرما از کسرحق بیمه سهم بیمه شدهخودداری کند شخصاً مسئول پرداخت آن خواهدبود

در خصوص سوال دوم هم از آنجاییکه در لیست مالیات حقوق واقعی ارسال میشود ، بعد ها میتواند از طرف تامین اجتماعی مشکل ساز باشد.