در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
با وجود اینکه به صورت پاره وقت برای کار با کارفرما توافق کرده ام در صورتی که کارفرما بیمه را به صورت کامل (30 روز) و حداقل حقوق (فارغ از حقوق دریافتی من) پرداخت کند، آیا این کار منع قانونی دارد؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

اشتغال به کار در کارگاه توسط فرد برای تایمن اجتماعی به منزله کار روزانه میباشدو بیمه تمام وقت منطور میگردد لذا در صورت ارسال لیست بیمه باید نسبت به رعایت مبلغ حداقل همان سال اقدام گردد وبلامانع میباشد

اماکارمند میتواند با این اقدام کارفرما در خصوص محاسبه مزایایی پایان سال مدعی کار تمام وقت باشد که در اینصورت کارفرما باید اقراردال بر نیمه وقت بودن ازکارفرما اخذ نمایید