در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام‌. برای کارمند پاره وقت و پرداخت بصورت ساعتی در یک شرکت دارویی و درمانی که فعلا حدود ۱۰۰ ساعت در ماه کارکرد داره اما اکثرا گاهی جای سایر همکارا بصورت شناور کار میکنه  و اکثرا ساعت کاری بیشتر میشه که  بر اساس زمان ورود خروج ساعتی بهش پرداخت میشه و عدد ساعت کارکرد موظفی در قرارداد ذکر نشده و فقط گفته شده طبق ساعت کاری شرکت  و شناور هستش.

ولی سوال اینه که ساعت کار شرکت کلا قراره خیلی زیاد تر بشه و از صبح زود ۷ تا ۱۹.۳۰ عصر بشه و حتی روزای تعطیل رسمی بصورت لانگ و آف برا سایر پرسنله تمام وقت هم زیاد شه .

میخواستم بدونم برای ما پاره وقتا چطور اضافه کار رو باید پرداخت کنن؟

 همون فقط ۴۰ درصد اضافه در روز ای تعطیل میشه؟

یا طبق قانون حتما باید ساعت کارکرد دقیق ماه توی قرارداد ذکر بشه و همه اضافه های بر اون عدد  همشون مشمول ۴۰ درصد میشن؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
ساعات کار قانونی 7:20 در روز و 44 ساعت در هفته می باشد. لذا برای کلیه کارگران اعم از پاره وقت یا تمام وقت ، در صورتی اضافه کاری لحاظ خواهد شد که ساعات حضور از ساعات موظفی قانونی بیشتر باشد. در اینصورت بایستی ساعات مازاد را به عنوان اضافه کاری لحاظ نمود.