در قانون کار و قرارداد کار توسط (110 امتیاز)
باسلام بنده الان در یک شرکت خصوصی با مسئولیت محدود کار میکنم که کارفرما میخاد بابنده قراداد کاری ببنده

سوال من این هست که خیلی خیلی فوری نیاز به جوابش دارم ( در قسمت نوع کار نوشته شده که حسابدار و از خدمات نامبرده در طی هرماه به مدت 15 روز ) ولی در قسمت حقوق حقوق بنده رو کامل حساب کرده حق مسکن و مزد روزانه و اینا رو که میبینم حقوق یک ماه کامل حداقل حقوق برای بنده ثبت کرده است.

 میخوام ببینم الان حقوقی که میخاد به من بده حداقل حقوقی که توی قراداد نوشته میده یا این 15 روزی که نوشته.

حقوق من به چه شکلی هستش؟؟؟؟

 لطفا سریع پاسخ بدهید چون باید قراددا رو هرچه سریعتر امضا کنم و به کارفرما بدهم خواهش میکنم کمکم کنید. باتشکر
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
حقوق و مزایایی که در قرارداد ذکر می شود بابت یک ماه کامل محاسبه شده اما در پایان هر ماه ، به نسبت روز های کارکرد تعلق میگیرد.