در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
قراداد خدمات خودرویی با پیمانکار بسته شده که طبق آن حقوق ساعتی 9200 به رانندگان پرداخت میشود ( ماشبن هم برای خود راننده هست) ، الان پیمانکار صورت وضعیت فرستاده من 7/8 درصد بیمه صورت وضعیت براش منظور میکنم ، ولی لیست بیمه که رد کرده حقوق مشمول راننده ها رو حداقل زده با مزایای 1100000 ،

البته در انالیز قرارداد هم بیمه 7/8 درصد به حقوق پرداختی اضافه شده که جمعا با سود شده رقم قرارداد ، حالا سوالم اینجاست راننده ای که داره ساعتی 9200 حقوق میگیره چرا در لیست بیمه حداقل حقوق براش رد شده ، و این ربطی به 7\8 ثبت شده در قرارداد داره یا نه ،
با تشکر و سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

در قراردادهای خدماتی که احتمالا پیمانکار شما مجری آن بوده است 7.8 درصد از مبلغ پیمان باید به حق بیمه اختصاص داده شود که پیمانکار باید آن را لحاظ کند . حق بیمه دقیق باید محاسبه شود (بیمه بیکاری هم محاسبه گردد) . احتمالا کارفرمایتان فکر کرده است که اگر حق بیمه را مطابق با پرداختی شما حساب کند از 7.8 درصد بیشتر می شود و آنگاه بقیه را نیز باید به شعبه پرداخت کند تا مفاصا حساب بگیرد . برای صرفه جویی این کار کرده است که خلاف قانون است و قطعا به ضرر شما !

با تشکر