در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

لطفا کل متن را مطالعه فرمایید.
عنوان قرارداد من و کارفرما که در بالای آن نوشته شده است این است:
" قرارداد کارمزدی انفرادی موضوع تبصره ۱ ماده ۳۵ قانون کار".
.
همچنین در قسمت مدت قرارداد, تاریخ شروع و تاریخ پایان دارد. آخرین قراردادم یک ماهه و از اول اسفند۹۸ تا ۲۹ اسفند ۹۸ بوده است.
در متن قرارداد بندی به این صورت قراردارد:
این قرارداد با استناد به ماده ۲۵ قانون کار به هیچ عنوان قابل فسخ یکطرفه از سوی طرفین قرارداد نمی باشد, مگر در شرایطی که کارپذیر خواستار فسخ قرارداد فی مابین باشد که در این صورت مطابق ماده ۲۱ قانون کار موظف است یک ماه به کار خود ادامه داده و بدوا استعفای خود را به صورت کتبی به کارفرما اطلاع دهد.

سوال: آیا در پایان قرارداد که اکنون تمام شده است, اگر به کار باز نگردم, کارفرما قانونا میتواند مرا موظف به انجام یک ماه کار کند؟
و این که
کارفرما میتواند ادعا کند که من ترک کار کرده ام؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

خیر از آنجایی که قرارداد شما از نوع مدت موقت بوده و مهلت یک ماهه قرارداد به اتمام رسیده است ، به معنای قطع همکاری بوده و کارفرما نمیتواند شما را اجبار به انجام کار نماید.

اما چنانچه در صورت توافق با کارفرما در سال جدید بدون انعقاد قرارداد کتبی ، ادامه همکاری نمایید ، قرارداد مربوطه به مدت قرارداد قبلی  تجدید ضمنی خواهد شد