در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.خسته نباشید.

من از سال 90 تا به امروز سابقه بیمه دارم که کل سابقه بیمه من  میشود 9 سال و 18 ماه بیمه بیکاری سال 95 استفاده کردم و یک سال نیز بیمه اختیاری واریز کردم.واز سال 96/7/1 در این شرکت مشغول بکار هستم.

الان من ک قبلا از بیمه بیکاری استفاده کردم چقدر باید در این شرکت سابقه داشته باشم ک بازم بتونم ار بیمه بیکاری استفاده کنم.متاهل هستم.ممنون میشم جواب بدین.

یا علی
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

شما با توجه ۱۸ ماه استفاده از مقرری بیمه بیکاری ومتاهل بودن برای استفاده مجدد باید بیش از ۱۲۱ماه سابقه بیمه اجباری داشته باشید وبه صورت غیر ارادی بیکار شوید تا بتوانید ۱۰ ماه دیگر تا ۱۸۰ ماه سابقه بیمه  استفاده کنید .