در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

بنده به مدت یک سال در شرکتی کار کردم و بر اساس همان یک سال اقدام به دریافت بیمه بیکاری کردم و در حال حاضر و تا برج 10 امسال بیمه بیکاری رو دریافت میکنم.

سؤال من این هست که اگر بخواهم برای دومین بار بیمه بیکاری دریافت کنم، تا چه حد باید سابقه بیمه یا کار داشته باشم؟ یعنی باید چند سال دیگر کار کنم تا بتوانم دوباره بیمه بیکاری بگیرم. تنها سابقه بیمه ی بنده تا بکنون همان یک سال است که ذکر کردم و همچنین بنده متاهل میباشم

 بسیار ممنون. سپاسگزارم.
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
شماحداکثراستفاده ازمقرری راازفواصل شش تا24ماه رانمودید درصورتیکه سوابق بیمه ای به 25 ماه برسد میتوانید شش ماه ازبیمه بیکاری استفاده نمائید. برای اطلاع بیشترازجداول مربوطه درقانون قابل احصااست