در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

بنده مدت ۱۵ سال درناجا سابقه بیمه دارم دوسال خدمت  سربازی و۲۱ماه بسیجی زمان جنگ از ناجا بازخرید شدم  و سوابق را به تامین اجتماعی منتقل نمودم و مدت ۵سال بیمه رادر قالب رانندگان واریز نمودم  ۳ سال اختیاری  و مدت دوسال هم با معرفی بسیج دارم پرداخت میکنیم

 در دوسال اخیر عنوان بیمه در دفترچه ام اجباری قید شده ولی حق بیمه را خودم پرداخت میکنم  باتوجه به اینکه شهریور ماه ۵۰سالم تمام میشه دارای مدرک کارشناسی ارشد هستم آیا مدرکم تاثیری درحقوقم دارد یاخیر ودر زمان بازنشستگی آیا به شخصی مانند من غیر ازحداقل حقوق مزایای مانند حق اولاد و حق همسر تعلق میگیرد یا خیر کارفرمای من فعلا موسسه تامین درمان بسیجیان میباشد

درهر صورت برای این شش ماه چکار کنم که حقوق من در زمان بازنشستگی بیشتر شود ومدرکم هم اعمال شود جزء رزمندگان میباشم لطفا راهنمایی بفرمائید متشکرم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام میزان مستمری بازنشستگی بر اساس میانگین دستمزد دو سال آخر و طبق ماده ۷۷ قانون تامین اجتماعی محاسبه می شود بنابراین فقط میزان سابقه شما و میانگین دستمزد دو سال آخر بیمه پردازی شما ملاک محاسبه می باشد و مدرک تحصیلی هیچ گونه تاثیری در میزان مستمری نخواهد داشت