در بازنشستگی و مستمری توسط (400 امتیاز)
باسلام،

احتراما، یکی از کارگرانم با سابقه تقریباً 18 ساله در شرکتم، در حال حاضر حق بیمه روزانه ٤٥٦,٢١٠ ریال برایش رد میکنم.

اگر بخواهم حقوق روزانه اش را افزایش دهم جهت دریافت بیشترین میزان ممکنه بازنشستگی؛

با چه ضریبی میبایست شیب افزایش حقوق را اعمال کند

و این درصد شیبت افزایش حقوق میبایست ماهیانه انجام شود یا سه ماه یکبار یا ...

* چرا که بنظر اگر حقوقش را به طور نامتعارف بالا ببرم با اشکال مواجه خواهیم شد.

باتشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

صرفا افزایش دستمزدهایی که ناشی از ارتقا شغلی باشند متعارف هستند و سایر دستمزدها براساس ضریب افزایش سالیانه باید افزایش یابند ، درغیراینصورت نامتعارف محسوب میشوند.