در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)

باسلام.من ۶۱سال سن دارم.کل سابقه من ۱۸سال وشش ماه میباشد،قبلا ۲۶ماه بیمه بیکاری استفاده کرده ام،البته ازسابقه ام ۲۶ ماه بیمه بیکاری است،و۱۸ماه هم اختیاری رد کردم،

ایا من تارسیدن سابقه ام تا بیست سال میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم تا با بیست سال سابق بازنشست شوم؟درضمن من متاهل میباشم.

1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
سلام

با توجه سابقه بیمه شما ۱۸ ونیم استحقاق مقرری شما ۳۶ ماه می  باشد که می فرماید ۲۶ ماه ان را استفاده کرده اید فقط ۱۰ ماه دیگر در صورت استحقاق می توانید بیمه بیکاری استفاده کنید.