در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام گردش حساب هر ساله بابت چیست

یعنی خیلی راحت میلیاردها پول از این طریق از مردم بدبخت میگیرند مگه دزدی به این راحتی داریم خیلی مسخره است که بگن بابت مابهالتفاوت سال قبل است
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

چنانچه بیمه شده  بیمه های خاص از جمله:بیمه های اختیاری، صاحبان حرف و مشاغل آزاد و ... قبل از تعیین و اعلام مبلغ حق بیمه سال جدید، مبادرت به اخذ برگ پرداخت حق بیمه نماید، سیستم بر اساس نرخ سال قبل، حق بیمه را محاسبه و برگ پرداخت را صادر می نماید، در چنین وضعیتی مابه التفاوت افزایش حق بیمه سال جدید بر ذمه بیمه شده است که بایستی به شعبه بیمه ای مراجعه و آن را پرداخت نماید. برای نمونه؛ در حال حاضر شورای عالی کار حداقل دستمزد سال 99 را تعیین ننموده که فاکتور اصلی تعیین مبلغ حق بیمه سال جدید است.

البته مبلغ حق سرانه درمان معمولاً در مهر ماه تعیین می گردد که دولت سازمان های بیمه گر را موظف به دریافت مابه التفاوت از ابتدای سال می نماید.