در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام..

من تمام حق بیمه های تامین اجتماعی رو پرداخت کردم ولی متاسفانه مهلت پرداخت گردش حساب من گذشته و این خطا برام مياد که تا زمان وصول بدهی گردش حساب ادامه کار میسر نیست به شعبه مراجعه کنید..یعنی الان لغو قراداد شدم و باید دوباره از اول قرداد ببندم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

پیام خطای گردش حساب مربوط به تفاوات حق بیمه( نیمه اول سال جاری یا سال گذشته) است که تا پایان آبان 99 مهل پرداخت آن بوده است.بایستی به کارگزاری مراجعه و آن را تحویل بگیرید،البته هم زمان اجازه صدور برگ پرداخت بعدی نیز داده می شود.